punktskrift och nyheter


Hade otroligt roligt på skolan idag. Men det var ju inget nytt
😉 Första lektionen var medGLång” vi fick då lära oss Svensk punktskrift vilket var väldigt intressant och roligt. Han förklarade väldigt tydligt och på ett humoristisk sätt vilket gjorde allt än mer intressant.

image

Ikväll har vi middag med ”Nyfikens” vän E. från New Zeeland och han berättade och visade en en olycka som hände i NEW Zeeland nyligen. En helikopter som skulle landa men när han nästan var nere på marken fastnade i en lina. Helikopter delade sig plötsligt på mitten. Men piloten lyckades hålla sig kvar och gick där ifrån med endast några blåmärken. Kolla in nyheten så förstår ni vad jag menar.
http://www.youtube.com/watch?v=je1s2AyjmZs&feature=youtube_gdata_player

Sen pratade vi om att jag pluggar till att bli teckenspråkstolk och då berättade han om att en döv person gick ut på en flygplats och vandrade ut på landbanan precis när ett plan skulle landa och planet var tvungen att avbryta och störtade. Ena piloten omkom. Tydligen har de dålig bevakning på den där flygplatsen och vem som helst kunde vandra ut på banan. En döv person hade tydligen vandrat ut och inte hört planet komma. Kolla in hela artikeln här

http://i.stuff.co.nz/world/asia/6031491/Kiwi-in-horrific-Indonesian-plane-crash

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: