soliga söndag


Idag åkte vi in till stan för att köpa engelsk paj. Det var meningen att vi bara skulle åka in lite fort för att köpa paj och sen åka hem igen eftersom jag skulle ta en promenad med ”Lama” och ”Fyrverkeri” men så ville ”Nyfikens” bror att vi skulle möta upp honom och hans dotter som var i parken. Eftersom hans bror bara är här på en kort visit nu när han jobbar i Australien så var det svårt att säga nej. Så slutade det med att vi mötte upp hans flickvän också och så blev det lunch på den indiska restaurangen Indira som ligger i Medis på Bondegatan 3. Jag tycker att de har väldigt god mat där och deras hemmagjorda indiska glass är riktigt god.

Sådan otroligt skön dag idag. Jämfört med igår då det snöa, vått och otrevligt. Idag sken solen och jag åt glass i vårvädret.

image

Promenaden hanns inte med då det blev rätt sent när vi kom hem och ”Lama” hade massa plugg och jobb att göra så förhoppningsvis blir det av imorn ist.

Hoppas vädret blir lika härligt imorn som idag.

Våfflor med grädde och skylt blev det idag också. Fick våffelmix av en på jobbet som trodde det var färdiga våfflor när han köpte paketet och sen upptäckte han att det var mix och inget våffeljärn har han så snäll som han är fick jag paketet 🙂

Nu blir det lite film att somna till under täcket.

God nattens alla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: