påsk?


Verkar som att inlägget med videon inte funka ska fixa det nästa gång jag sitter vid datorn.

image

Får bli några bilder undertiden


image

image

Plötsligt på en dag blev hon så mycket större. Sex månader och skillnaden blev så stor. Plötsligt äter hon gröt, dricker välling, äter majskrokar och idag drack hon lite vatten för första gången.

image

Hon började med lite smakportioner för inte så länge sen. Har fryst in lite puré i knäckformer men inte kommit på något bra sätt att värma upp dem, förslag någon?

Tänkte ta och mixa ihop lite broccoli med pasta imorgon och se vad hon tycker om det. Fast jag vill inte gå för fort fram heller. Rädd att hennes tarmar kanske inte kan ta för mycket vanlig mat ännu.

Onsdags var vi på middag och kära Denise och barnen på middag. Så himla mysig hon har gjort sin lägenhet. Skulle också vilja bo så där.

image

Cassandra åker själv på tuben

Igår var vi på doubler rolling för att hejja på Ellenors första match. Hennes lag var i ledningen hela första halvleken och jag trodde stenhårt att dem skulle vinna men allt vände i andra. Hoppas dem vinner nästa gång.

image

Efter matchen åkte vi hem för att ladda om sen blev det middag hos Matt, Stephen och deras dotter Estelle blev en rätt sen kväll. Tur jag har en sån snäll bebis som sov ända fram till halv nio denna morgon.

image

Cassandra har lärt sig sticka ut tungan i olika former


image

Idag kom morbror Stas och hans familj och hälsade på en sväng. Första gången dem träffade Cassandra. Tiden går ju så fort att man inte ens hinner fatta att tiden går så fort utan att träffa folk. Men vi ska försöka ta och åka och hälsa på dem snart.

image

Tjejen vet hur man deckar 😉

Kommer kännas konstigt att behöva jobba på tisdag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: