tillbaka


Då var första familjesjukan över. Haha det mest positiva med det hela är att jag gick ner 4.5 kg på två dagar. Har ju längtat så att få tappa dem kilona. Så magsjuka igen skulle jag ändå tacka ja till trots att jag låg och kved och spydde hela natten.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet. Både skönt och jobbigt. Skönt att få komma ut lite och sträcka på benen men jobbigt att vara borta så långa dagar från Cassandra.

Cassandra har varit otroligt duktig och snäll under hela veckan och varit den som tagit detta bäst. I tisdags var första gången sen hon var bebis hon legat så långt i vår säng och mest bara sov tillsammans med oss genom hela förmiddagen. Hon var helt slut och utmattad.

image

Hon fick en stol av oss idag just för att hon varit/är en sån duktig tjej.

Jag mådde så dåligt under magsjukan att jag inte ens kunde sticka. Hade verkligen noll energi. Men det tog jag igen igår och idag så snart är jag klar med min klänning.

Och innan jag blev sjuk hann jag virka

image

Ellen och John som är till två små syskon som tack för att Cassandra får massa kläder från Ellen.

Näh nu ska jag sticka klart klänningen efter att ha nattat lillfisen, vilket är superenkelt. Bara att ge henne välling, lägga henne i sängen och lämna rummet så somnar hon helt själv. Hon är så lätt. Vaknar hon på natten är det bara att ge henne flaskan så somnar hon om. Tar knappt 5 min. Jag är lyckligt lottad, har läst och hört om dem vars barn tar timmar att natta och få att somna om.

Peter är en ängel som gör henne redo nu,  får se om han borstar tänderna på henne också eller om jag som vanligt får göra det 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: