stolt mor


I söndags hade vi familjemys i Lekparken inomhus i Nacka Strand med Peters brors familj.

2013-11-17 16.23.14

Stolt mamma är jag, Cassandra åkte en väldigt stor rutschkana helt själv för första gången. Först försökte visste hon inte hur hon skulle hålla balansen så hon for baklänges och slog i huvudet. Tur som var inte så hårt att hon reagera utan hon skratta hejvilt när hon kom ner. Nästa gång visste hon hur hon skulle balansera kroppen och åkte ner utan några som helst problem.

2013-11-17 15.32.44

2013-11-17 15.32.28

 

Hon klarade dessutom av att klättra upp hela vägen till rutschkanan helt själv, kröp igenom hela banan och åkte ner. Så stor min lilla tjej har blivit. Oj, oj. Hon älskar även att bygga med klossar. En mamma frågade hur gammal Cassandra var då hon stod där och byggde torn med stora legobitar. När jag sa att hon var lite mer än 13 månader blev hon grymt imponerad och skämta om att hon kommer bli arkitekt när hon blir stor. Roligt att höra och jag kände hur stoltheten bossa upp. Det är ju trots allt min dotter hon pratar om ❤

Lillfisen älskar även att leka med bollar, bära på dem, sparka på dem och kasta med dem. Så nu hade hon den stora lyckan att kusin Ellie haft ett litet bollbad när hon var liten som Cassandra nu har fått. Japp små färgglada bollar i hela lägenheten just nu. Men det är värt det så länge Cassandra är glad och lycklig. Ska ta en bild på den någon dag så ni får se hur bollhavet ser ut.

Ikväll blir det stickis och virkis så kommer inte få se Cassandra förrän imorgon. Men blir nog inga mer träffar nu förrän efter jul eftersom alla är så upptagna hela tiden. Jag stickar på två presenter till Peter. En randig mössa och en halsdug med en guitarrsiluett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: