mord vid jobbet


Idag var det en lugn dag på jobbet som vanligt. Fördriver tiden med att virka på Cassandras docka och lyssna på massor av P3 dokumentärer för att bli mer allmänbildad.

Igår var det en man som blev mördad precis runt hörnet från jobbet och samma trappuppgång min naprapat är. Någon som jobbar i huset hittade honom på första våningen 20 minuter innan jag började jobba så när jag kom till jobbet kryllade det av polisbussar/bilar, ambulanser och brandkår.

image

Visade sig vara en känd rånare som inte länge sen kom ut från ett 7 år långt fängelsestraff, skjuten i huvet. Vad han gjorde i just den trappuppgången är oklart, kanske jobbade han på något av företagen.
Lite läskigt att det var så nära oss, blir mer påtagligt då.

Till något roligare. Var hos BM idag och allt såg bra ut. Hon kunde dock inte känna Chloés huvud så vill ses om två veckor, känner hon inte huvet då blir det ultraljud, men jag tror huvet ligger där nere någonstans. På förskolan hade dem förskolansdag så barnen var ute hela dagen med olika aktiviteter, grillade och hade ballonger över hela gården. Vi föräldrar blev bjudna på fika när vi kom och hämtade barnen och Cassandra sprang allt hon hade och gav mig en bamsekram så fort hon såg  mig, underbar lycka.
Och vilken lättnad det är att det inte är några problem att natta henne i hennes stora säng och nu är det inga problem att få henne att sova på skolan säger fröknarna. HURRA!

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. camillaroney
    Maj 16, 2014 @ 23:02:13

    Rekommenderar p3 dokumentär om Gottröra. Den är riktigt bra.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: