sommarkaos


Snacka om att det är kaos hemma just nu. Kartonger med sommarkläder och sommarskor ligger lite överallt, utdraget och utkastat på golvet. Igår kväll efter vi nattat Cassandra hör vi efter ett tag hur hon pratar och skrattar där inne. Dörren öppnas och det ligger blöjor över hela golvet och Cassandra är övernöjd med sig själv.

Det blir till att rensa ordentligt när jag kommer hem. Städa undan alla vintersaker och plocka fram sommarsakerna. Gå igenom garderob och lådor, rensa Cassandras kläder osv.

Jobbigt det känns att bara skriva att jag ska göra, ännu jobbigare blir det att sedan faktiskt göra det. Speciellt med denna otympliga mage 😉
Cassandra tyckte dessutom att det var lagomt att vakna halv fem i morse så känner mig rätt trött idag.

En ordentlig skrubb i lägenheten hade även varit på sin plats, skrubba båda badrummen, väggar och golv. Skrubba alla kökslådor och skåp, alla dörrar och lister, damma, dammsuga och torka golv. En bra morsdagspresent hade ju varit att få en städare för en dag som verkligen skrubbade hela lägenheten ren. Tänk att få komma hem till ett fläckfritt hem för engångsskull utan att behövt röra ett finger själv.

HAHA gissa vad Cassandras nya favvo ord är!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: