babbel


Älskar att Cassandra kan prata så mycket nu. Hon har även blivit riktigt duktig på namn, Danna heter hon själv hon säger syser till Chloé men om man frågar henne vad syster heter svarar hon Chloé, sen kan hon fröknarnas namn och alla barnen i sin grupp.

image

Och hur underbart är det inte att bli skrubbad om ryggen i badet av sin lilla, eller klappad på huvet, eller känna en varm liten fot mot ryggen. Det är fantastiskt underbart, men bäst måste det ju ändå vara när hon spontant kommer fram till mig, säger mamma och ger mig en kram och puss. Och det är en speciell kram för hon lägger ena armen runt halsen. Hon är även väldigt duktig på att ge positiv feedback. Om jag hämtar något till henne eller gör något säger hon ”duktig mamma” hon är även väldigt duktig på att säga ”tack mamma” när jag ger henne något och ”prosit” när någon nyser eller hostar.

Fröknarna säger att hon blivit så mycket bättre på skolan nu också, mycket lugnare och längre koncentration. Hon tar även väl hand om de nya barnen, om någon är ledsen hämtar hon dens gosrdjur eller napp och försöker trösta. Även lillasyster vill hon trösta när hon är ledsen.

Sååååå otroligt mycket kärlek till denna fantastiskt lilla men stora tjej.

Hon tar även väl hand om sin docka. Sätter den mot bröstet för att ge mat, torkar den när den ”bajsat” och ger den vatten med flaskan. Lägger den i vagnen och strasar runt i lägenheten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: